Bed and Breakfast Hotel i hyggelige omgivelser tæt på MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen

Bed and Breakfast hotel

Velkommen til vores Bed and Breakfast hotel på Gunderupvej 6 i Herning. Vi modtager gæster, som skal til koncert i Jyske Bank Boxen eller på messe i MCH-Herning. Vores lille hotel er også egnet til overnatning, hvis du skal holde ferie, spille golf eller skal på fisketur. Du kan også langtidsleje et værelse.

Der er etableret 4 udlejningsværelser med separate badeværelser. 2 værelser i stueplan og 2 på første salen. Der er fælles køkkener til værelserne i begge plan. Værelserne på første salen har ¾ senge på 140x200 cm. Værelserne er røgfrie. Værelserne har TV og trådløst internet. På første salen er det de gængse danske digitale TV-kanaler. I stueplan er der TDC-home-trio med rigtig mange danske og udenlandske kanaler. Mindre hunde kan medtages på værelser i stueplan men helst i bokse. Vi accepterer ikke hunde på 1. salen. Vi har også en stor overdækket hundegård til rådighed. Udenfor er der en stor vestvendt terrasse med møbler og grill til rådighed. Der er separat P-plads til værelserne.

Vores BB-hotel ligger på landet i landlige omgivelser på en 5500 m2 stor grund omgivet af mange træer og marker. Fra adressen har du kun 6 km til Messecenter Herning(MCH) og Jyske Bank Boxen, 4,5 km til motorvej 15 og 18 og 6,5 km til Herning midtby.

Nyheder

Nyheder opdateret den 3. januar 2019.

Godt nytår - og klar til håndbold wm.

Pris udenfor messe/event perioder er 550 kr. + morgenmad (for et dobbeltværelse).Enkeltværelse er 500 kr. pr. overnatning.